ПРОТЕСТ – ВЕСНА ВОЈВОДИЋ МИТРОВИЋ ПОРТПАРОЛ ГСПРС НЕЗАВИСНОСТ

/, Видео Галерије, Новости, Штрајк/ПРОТЕСТ – ВЕСНА ВОЈВОДИЋ МИТРОВИЋ ПОРТПАРОЛ ГСПРС НЕЗАВИСНОСТ