tehnicka-skola527

Техничка школа у Ваљеву – архивска фотофрафија

Једанаест ученика Техничке школе у Ваљеву са екскурзије у Мађарској и Аустрији вратило се без пртљага. Крађу торби ђаци приметили тек када је аутобус стигао у Ваљево.

По повратку са екскурзије из Мађарске и Аустрије једанаест ученика трећег разреда Техничке школе у Ваљеву остало је без личног пртљага. Крађу путних торби ђаци су приметили тек када је аутобус стигао у Ваљево.Осим личне гардеробе, тројици средњошколаца украдено је 150 евра, јавио је ваљевски Радио Патак, наводећи да је о целом случају обавештена полиција, која је започела истрагу.

 

Професор Техничке школе Жељко Гаврић сумња се да су путне торбе ђака нестале на паузи која је направљена у једном тржном центру у близини Будимпеште.

Руководилац туристичке агенције „Ласта“ Јасмина Ковачевић, која је била и вођа пута на екскурзији, тврди да нико од возача није направио пропуст, јер се поред аутобуса у сваком тренутку током паузе налазио најмање по један возач, али признаје да се бункер на том „Ластином“ аутобусу не закључава.

У „Ласти“ наводе да су већ надлежне у спорном тржном центру у Мађарској замолили да прегледају снимак видео надзора паркинга.