Beograd — Otac Branislav Peranović koji je svojevremeno, u okviru svog centra, lopatom tukao narkomane u cilju njihovog izlečenja, uskoro će postati profesor, piše Kurir.

Otac Branislav

Otac Branislav

Na Univerzitetu prirodne medicine koji je otvoren u Beogradu, otac Branislav će predavati predmete vezane za bolesti zavisnosti, a kako kaže planira i da održi i praksu u Crnoj reci, gde je ranije imao duhovno-rehabilitacioni centar.

Podsetimo, otac Branislav javnosti je postao poznat pre tri godine, kad se pojavio snimak iz rehabilitacionog centra za lečenje narkomana „Crna Reka“, gde je bio upravnik. Na tom snimku jasno se vidi kako on i njegov saradnik tuku svoje štićenike lopatama i pesnicama.

Inače, prema pisanju lista Kurir, na novootvorenom fakultetu, koji postoji u okviru američkog Univerziteta prirodne medicine, može se za dve do tri godine postati „diplomirani savetnik estradnih i javnih ličnosti’’ ili „sertifikovani mejkap artist’’. Menadžer Univerziteta dr Željko Stanojević kaže da nisu akreditovani kod nas već u SAD.

„Institut za hebrejski jezik potpisao je ugovor sa Univerzitetom prirodne medicine kako bi studenti iz Srbije mogli ovde da polažu ispite. Fakultet u Beogradu pohađa 35 studenata, u Novom Sadu šest, a u Šapcu nema zainteresovanih. Školarina iznosi oko 1.200 evra – rekao je Stanojević.

Osim oca Branislava, profesori na tom univerzitetu biće i muzičar Čeda Čvorak, frizer Miki Panjković, koji će predavati Negu kose i frizersku praksu, dok će predmet Mediji i estradne ličnosti predavati novinar i učesnik rijalitija „Farma“ Aleksandar Jovanović.

B92