vrtic

Поштоване колеге запослене у предшколским установама,

овим путем изражавамо жаљење, јер да би наставили даље своју борбу, неке ствари морамо назвати правим именом, изнети чињенице и истину, како би зауставили тврдње које немају основа, већ уносе забуну и дискредитују људе.

Одбор ПУ у ГСПРС НЕЗАВИСНОСТ вас на овај начин обавештава да су сви позиви за сарадњу и договор упућени госпођи Љиљани Киковић из СССС, на жалост свих нас остали мртво слово на папиру, јер госпођа Љиљана Киковић није нашла за сходно да на њих одговори на било који начин, ни позитивно ни негативно.

Зашто је тако не знамо, одговор би требало потражити лично од госпође Љиљане Киковић.

Крајње је неозбиљно, непрофесионално и недопустиво, да Љиљана Киковић, као лидер предшколаца у СССС, своје пропусте оправдава тврдњама да смо ми из ГСПРС НЕЗАВИСНОСТ ти који нису за сарадњу.

Да се ово не би претворило у рекла – казала варијанту, молимо госпођу Љиљану Киковић да јавности покаже све позиве које нам је упутила и све одговоре које је упутила на наше позиве.

Све ово само у жељи да се престане са играњем жмурки, да се лични интереси и промоције појединаца једном и заувек заврше, јер ми имамо разумевања да се омакло једном, али како и где сврстати све остале ситуације, а било их је толико.

Позивамо чланство да подржи акцију и покаже разумевање, јер су интереси свих запослених у предшколским установама широм Србије исти, самим тим и наш циљ је исти, без обзира ком синдикату припадамао.

ГСПРС НЕЗАВИСНОСТ
Одбор предшкослких установа