У Лексикону стваралаца у предуниверзитетском образовању налази се и чланица ГСПРС НЕЗАВИСНОСТ Весна Војводић Митровић.

У намери да јавност упозна са стручним и научним стваралаштвом просветних радника, Клетт је на Сајму књига представио Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању, чији је приређивач проф. др Миленко Кундачина.

Међу корицама луксузног издања „Лексикона стваралаца у предуниверзитетском образовању“ у издању Клетт данас је на београдском  Међународном сајму књига испловила читава плејада најбољих који су обележили историју образовања у Србији. Промовисана је књига у којој је 1000 најбољих водича за живот , 1000 биографија васпитача, учитеља, наставника, педагога. Ови великани су генерације најмлађих васпитавали, наоружавали знањем, разигравали им дух и машту.

На конферецији у дупке пуној Великој сали београдског сајма на десетине њих који су на некој од 704 стране подигли руке да су и данас ту са нама.

-Извучени су из самоће учионице они који су најважнији за свако друштво, државу, рекла је директорка Клетт Гордана Кнезевић Орлић говорећи о значајном лексикографском подухвату на коме су приређивачи проф др Миленко Кундачина и мр Мирјана Пајић, по обазовању учитељица радили четири године. Аутори су заједно стварали и часопис Учитељ.

„Ево ја сам тај који вас је узнемиравао пуне четири године и данас промовишем и час 1000 који сте део популације од 100000 педагошких радника. Ви сте ти који се баве педагошким стваралаштвом, а оно треба да буде основ мерило рада. По томе сте се и сврстали мђју 1000 најбољих педагога,“ рекао је професор Кундачина.

Сврха Лексикона је да представи просветне раднике који активно стварају и који се, по објективним резултатима, издвајају у својој професионалној популацији. На овај начин остаће забележен интелектуални капитал и квалитет које поседују људски ресурси у образовно-васпитним институцијама Републике Србије.