ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ –Ученици седмог разреда Основне школе „Десанка Максимовић“ у Горњем Милановцу обманути су током екскурзије у Кладову, јер им је наплаћен смештај у хотелу, а спавали су у баракама, тврде данас њихови родитељи.

Школа је организовала дводневну екскурзију на Ђердап и родитељима је речено да ће деца спавати у хотелу који има три звездице, зашта су уплатили по 6.500 динара, а ђаци су се вратили разоцарани и огорчени смештајем.

morguefile.com

Уместо у хотел „Ђердап“, ученици су смештени у бараке у Каракашу, где су ноћ провели с бубама, мравима и у условима који нису били ни приближни ономе што им је обећано и наплаћено, рекли су ђаци и њихови родитељи.

Због тога је данас група родитеља написала писмо Министарству просвете Србије у коме траже да се испита ко их је обмануо и ко је узео паре, јер цена смештаја у баракама и хотелу није иста.

Директор школе Радмило Прокић за агенцију Бета је рекао да ће радити свој посао у складу са законом. „Не желим да о овоме говорим за новине“, кратко је одговорио директор.

РТВ