Bivši dekan dr Milan Krajinović i prof. Aleksa Knežević fizički se obračunali zbog žalbi pojedinih kolega da ih profesor Knežević usporava u napredovanju

Poljoprivredni fakultet

NOVI SAD – Sukob!

Dvojica profesora Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu potukla su se 3. oktobra u Dekanatu zbog međusobnih nesuglasica. Kako Kurir saznaje, u incidentu su učestvovali bivši dekan ovog fakulteta prof. dr Milan Krajinović i prof. dr Aleksa Knežević.

– Razlog njihovog obračuna je što je profesor Krajinović, dok je bio dekan, upozoravao profesora Kneževića da se ljubaznije odnosi prema zaposlenima kojima je neposredni rukovodilac. Naime, pojedini radnici fakulteta su se tada žalili da ih Knežević usporava u akademskom i profesionalnom napredovanju – kaže za Kurir izvor sa fakulteta.

Kako navodi, njih dvojica su se žestoko posvađali, da bi se potom i pogurali, a pao je i poneki šamar. Ipak, niko nije bio povređen.

– Istina je da je došlo do incidenta i da me je kolega Knežević napao. Ipak, ne želim o tome da pričam niti da dam komentar – rekao je za Kurir profesor Milan Krajinović dok profesor Aleksa Knežević nije bio dostupan.

Dekan fakulteta Milan Popović kaže da nije bilo fizičkog obračuna:

– Istina je da je došlo do verbalnog sukoba dvojice profesora, ali se sve na kraju završilo mirno.

Krajinović i Knežević zoom

(E. K.)

КURIR